Lev Et Sundt Liv
Forbedret Energi • Smertelindring • Sov Bedre • Anti Aging • Vægttab                                     find us on facebook  shift to English
Hjem Produkter Forretningsmuligheder Kontakt Her Tilmeld dig Her Køb Her
 
  Introduktion SP6 Complete Appetite Kontrol Plastre
 
Ødelægger din sukkertrang eftermiddag og aften dine initiativer til at tabe dig?

Så skal du prøve det nye SP6 Complete Appetite Control-plaster!


•Hjælper med at styre og regulere din appetit
•Kan hjælpe med at mindske din sukkertrang
•Behageligt og nemt at bruge
•Sikkert og naturligt

De selvklæbende SP6 Complete Appetite-kontrolplastre udnytter de ældgamle principper fra akupunktur ved varsomt at stimulere punkter på kroppen, som er blevet brugt til at skabe balance og kontrollere appetitten i tusinder af år.

Resultaterne er en naturlig nedsættelse af sultfornemmelsen og trangen til sukker uden brug af medicin, stimulanser eller nåle, som trænger ind i kroppen.


AKUPUNKTUR

Akupunktur er en ældgammel form for orientalsk medicin, som er blandt de ældste medicinske modaliteter, som praktiseres i dag. Faktisk er akupunktur den mest udbredte behandlingsform i verden. Behandlere stimulerer kroppens indre regulerende systemer ved hjælp af nåle, tryk og andre teknikker, som sætter en naturlig heling i gang i kroppen. Processen lindrer smerter og ubehag, forebygger spændingsrelaterede lidelser og fremmer det gode helbred

Alle former for akupunktur deler et grundprincip inden for traditionel kinesisk medicin for kroppens indre: Det ultimative mål for denne behandlingsform er at genskabe en naturlig balance og harmoni i energiflowet (Qi) i hele kroppen. For at opnå dette mål, forsøger man med akupunktur at regulere de energiske og metabolske funktioner i kroppen, herunder organerne og deres lokale påvirkning.

Inden for tradtionel kinesisk medicin (TKM), er maven, milten og nyrerne forbundet med appetitten. Når en eller flere af disse organer bliver påvirket af stress eller kommer ud af balance, kan appetitten reduceres eller blive ekstrem.

SP6 Complete Appetite Control-plastrene benytter principperne i kinesisk medicn til at regulere appetitten gennem let stimulation af punkter, som er tilknyttet til en sund funktion af mave, milt og nyrer.
 
 
 
 
  Diamond Pakke
Vores store og mest omfattende pakke.Som Diamond-medlem vil du modtage 35 en-måneds forsyninger af vores forskellige produkter samt reklame- og markedsføringsmaterialer, der kan få gang i din forretning. Du vil også blive betragtet som i aktiv status i 90 dage efter din tilmelding. Denne pakke er for den seriøse forretningsstarter, der vil maksimere sin profit hurtigt og effektivt.

I denne pakke er Launchpad inkluderet! Et forretningssystem, som vil give dig værktøjer til effektivt at opbygge en driftig LifeWave-forretning. Det er "Din 90-dages nedtælling til succes".
Price: $1.499.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Gold Pakke
En af vores mere ekspansive pakker. Alle Guldmedlemmer får 11 en måned leverancer af de forskellige produkter og alle reklame-og marketingmateriale. Denne pakke henvender sig til karriere-orienterede personer.

Tilgængelige pakker i Gold er: Gold Energy Enhancer Pack, Gold IceWave Pack, Gold Y-Age Pack, Gold SP6 Pack, and Gold Variety Pack.  Price: $499.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Silver Pakke
Vores sølv pakke er for dem, der ønsker at starte deres forretning på en mindre skala. Denne pakke kommer med 6 på en måned levering af produkter og alle salgs-og marketingmateriale til fremme af LifeWave produkter. Sølv pakken er for motiverede individer, der ønsker at bygge deres forretning op i niveauer af succes.

Tilgængelige pakker i Silver er: Silver Energy Enhancer Pack, Silver IceWave Pack, Silver Y-Age Pack, Silver SP6 Pack, and Silver Variety Pack.  Price: $299.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Bronze Pakke
Vores mindste pakke er for dem, der har en meget lille mængde ekstra tid og gerne vil have lidt ekstra penge. Denne pakke indeholder 1 én måned levering af produktet sammen med den tilsvarende brochure.Bronze pakken er for deltid karriere folk.

Tilgængelige pakker i Bronze er: Bronze Energy Enhancer Pack, Bronze IceWave Pack, Bronze Y-Age Pack, Bronze SP6 Pack , and Bronze Silent Nights.  Price: $ 99.95    Tilmeld dig her
 
 
  Startsæt
Denne pakke inkluderer et abonnement på LifeWaveWebsite-kopien og LifeWave Back Office. Startsættet er udviklet som hjælp til entreprenøren, som tager det første skridt til at starte sin egen forretning.   Price: $ 25.00    Tilmeld dig her
 
  
 
     LifeWave Plaster Produkter
        Energy Enhancer
        IceWave
        Silent Nights
        Y-Age Aeon
        SP6 Complete
        NY:LifeWave Matrix
 


        

 
 


        

 
 
 
 
 
 
 
levetsundtliv.dk Copyright © 2012 All rights reserved.