Lev Et Sundt Liv
Forbedret Energi • Smertelindring • Sov Bedre • Anti Aging • Vægttab                                     find us on facebook  shift to English
Hjem Produkter Forretningsmuligheder Kontakt Her Tilmeld dig her Køb Her

IceWave er et smertelindring plaster lavet af LifeWave David Schmidt.  Introduktion Til IceWave
 
Forestil dig hurtig smertelindring uden medicin ...
Forestil dig nu, at du kan opnå det med LifeWave.


•Sikker og naturlig smertelindring
•Kan benyttes til hele kroppen eller lokale smerter
•Behageligt og nemt at bruge
•Hurtige resultater

Vores eksklusive ikke-transdermale plastersystem udnytter ny teknologi til varsomt at stimulere akupunkturpunkterne - bogstaveligt talt forbedres kroppens energiflow, så smerte og ubehag lindres - efter få minutters brug!


NY TEKNOLOGI TIL LINDRING AF SMERTER

Vi har alle vænnet os til at tro på, at vi skal fylde noget i kroppen (som for eksempel vitaminer) for at forbedre vores helbred. Selv om god ernæring, vand og motion er nødvendig for en sund livsstil, kræver vores krop også et konstant energiflow. For eksempel transporterer vores hjerne og nervesystem elektriske signaler til vores muskler for at få dem til at benytte gemte kemiske energier, så de trækker sig sammen.

Det har været kendt i tusindvis af år, at særlige lysfrekvenser kan føre til specifikke ændringer i den menneskelige krop. Når du går ud i solen, resulterer lysfrekvenser i, at din krop begynder at producere D-vitamin. En anden lysfrekvens (UV) får din krop til at producere melanin, det kemiske stof, som gør, at din hud bliver solbrændt.

ICEWAVE GIVER RESULTAT

Tag et kig på de faktiske før- og efter-billeder herunder, og bemærk, hvordan omfanget af "hot spots" tydeligt formindskes. Den lokale varmeeffekt betyder, at overskydende varme reduceres til det skadede område, og resultatet er mindre smerte samt reduceret ømhed, og bevægelsesfriheden i det skadede område genoprettes.De øverste to infrarødbilleder viser betændte områder i nakke, skuldre og nederste del af ryggen. I løbet af fem minutter efter LifeWaves smertestillende plastre er blevet sat på ses et dramatisk fald i temperatur og betændelsestilstand. Disse billeder er taget under et dobbeltblindt placebokontrolleret studie. Det samlede resultat var, at 34 ud af 36 personer reagerede på IceWave-plastrene som beskrevet ovenfor.

Kliniske undersøgelser beviser effekten af IceWafes

Dobbeltblinde placebokontrollerede studier, som anvender lægefaglig infrarød billeddiagnostik, viser tydeligt IceWave-plastrenes unikke varmeregulerende effekt. Sæt blot det hvide IceWave-plaster fast midt på brystkassen og det farvede IceWave-plaster, der, hvor smerten er. Kan bæres i op til 12 timer.
 
 
 
 
  Diamond Pakke
Vores store og mest omfattende pakke.Som Diamond-medlem vil du modtage 35 en-måneds forsyninger af vores forskellige produkter samt reklame- og markedsføringsmaterialer, der kan få gang i din forretning. Du vil også blive betragtet som i aktiv status i 90 dage efter din tilmelding. Denne pakke er for den seriøse forretningsstarter, der vil maksimere sin profit hurtigt og effektivt.

I denne pakke er Launchpad inkluderet! Et forretningssystem, som vil give dig værktøjer til effektivt at opbygge en driftig LifeWave-forretning. Det er "Din 90-dages nedtælling til succes".
Price: $1.499.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Gold Pakke
En af vores mere ekspansive pakker. Alle Guldmedlemmer får 11 en måned leverancer af de forskellige produkter og alle reklame-og marketingmateriale. Denne pakke henvender sig til karriere-orienterede personer.

Tilgængelige pakker i Gold er: Gold Energy Enhancer Pack, Gold IceWave Pack, Gold Y-Age Pack, Gold SP6 Pack, and Gold Variety Pack.  Price: $499.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Silver Pakke
Vores sølv pakke er for dem, der ønsker at starte deres forretning på en mindre skala. Denne pakke kommer med 6 på en måned levering af produkter og alle salgs-og marketingmateriale til fremme af LifeWave produkter. Sølv pakken er for motiverede individer, der ønsker at bygge deres forretning op i niveauer af succes.

Tilgængelige pakker i Silver er: Silver Energy Enhancer Pack, Silver IceWave Pack, Silver Y-Age Pack, Silver SP6 Pack, and Silver Variety Pack.  Price: $299.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Bronze Pakke
Vores mindste pakke er for dem, der har en meget lille mængde ekstra tid og gerne vil have lidt ekstra penge. Denne pakke indeholder 1 én måned levering af produktet sammen med den tilsvarende brochure.Bronze pakken er for deltid karriere folk.

Tilgængelige pakker i Bronze er: Bronze Energy Enhancer Pack, Bronze IceWave Pack, Bronze Y-Age Pack, Bronze SP6 Pack , and Bronze Silent Nights.  Price: $ 99.95    Tilmeld dig her
 
 
  Startsæt
Denne pakke inkluderer et abonnement på LifeWaveWebsite-kopien og LifeWave Back Office. Startsættet er udviklet som hjælp til entreprenøren, som tager det første skridt til at starte sin egen forretning.   Price: $ 25.00    Tilmeld dig her
 
  
 
    LW Plaster Produkter
        Energy Enhancer
        IceWave
        Silent Nights
        Y-Age Aeon
        SP6 Complete
        NY:LifeWave Matrix
 


        

 
 


        

 
 
 
 
 
 
 
levetsundtliv.dk Copyright © 2012-2017 All rights reserved.